Jdi na obsah Jdi na menu

Aktualizováno o propozice - Pozvánka na II.Týmové noční rybářské závody 27.6 - 28.6 2015

Dvoučlenné týmy si na Výlantě opět zasoutěží o hodnotné ceny

O víkendu ze soboty 27. června na neděli 28. června se na Rybníce Výlanta uskuteční po roce v pořadí 2.noční rybářské závody dvoučlenných týmů. Soutěžit se bude  od sobotní patnácté hodiny opět ve dvou tradičních kategoriích , a to o největší kaprovitou rybu a nejvíce ulovených kaprovitých ryb na body, kde 1 ryba = 1 bod a ryba větší 70 cm se pak hodnotí bonusovými deseti body.

Na nejúspěšnější tým čekají při vyhlášení v neděli po sedmé hodině ranní opět velmi zajímavé a hodnotné ceny nejen  ze sortimentu rybářských potřeb. Po celou dobu závodu bude rovněž k dispozici bohaté občerstvení, ale jak bývá zvykem na našich závodech připravena bude i neméně bohatá tombola.

Registrace na závody je tradičně možná již v pátek 26.6.2015 od 18. hodin v buňce u rybníka, ovšem tentokráte si budou jednotlivé týmy vybírat, přesněji řečeno losovat svá lovná místa těsně před zahájením závodů ( losování platí i pro sponzory a partnery rybníka ). O pořadí losu bude rozhodovat pořadí prodeje povolenek.

Startovné pro dvoučlenný tým čítá rovných 500,- Kč, přičemž zájemci o ponechání ryby si tuto mohou přikoupit dle platného ceníku za 1kg živé váhy ryby.

 Těšíme se na Vaši účast a přejeme hodně úspěchů

Leták na závody včetně programu ve formátu Jpg zde:file/49/page1.jpg

Propozice na závody ve Wordu zde : file/50/propozice-cerven-2015-new.doc

 

page1.jpg