Jdi na obsah Jdi na menu

I. rybářské závody se uskuteční 23.5.2015

Denní rybářské závody 23.5.2015 

Hned několik novinek čeká na rybáře, kteří si najdou cestu na I. rybářské závody v sezóně 2015 na rybníce Výlanta. Po dlouhé době totiž budou závody probíhat pouze přes den, navíc pořadatelé přistoupí premiérově i k losování lovných míst.

Prodej povolenek bude probíhat V sobotu před závodem od 5.00 hodin, přičem každý z lovících si ihned při zakoupení povolenky vylosuje z osudí i místo, na kterém bude po celou dobu závodu lovit.

Závod samotný potrvá od sedmé hodiny ranní do sedmé hodiny večerní ( 7.00 - 19.00) Vyhlášení výsledků je naplánováno na 19.30 hodin.

Na nejúspěšnější soutěžící čekají opět velmi hodnotné ceny. V průběhu závodu bude k dispozici občerstvení v podobě grilu, udírny či alko i nealko nápojů v naší ,, Futr bůdě".Tradiční součástí závodu je i bohatá tombola.

Soutěží se opět v tradičních kategoriích a to o nejdelší ulovenou kaprovitou rybu a o nejvíce ulovených kaprovitých ryb, kde 1 ryba = 1 bod a ryba nad 70 cm je hodnocena bonusem 10 bodů.

V rámci startovného které činní 350,- Kč je možnost ponechání si jedné ulovené ryby dle povolené lovné míry rybníka.

Bližší informace o závodě Vám rád poskytne správce rybníka na tel: 602 154 298, nebo se dozvíte z propozic, které budou na stránkách zveřejněny týden před startem závodů.

Na Vaši účast se těší pořadatelé