Jdi na obsah Jdi na menu

Informace o lovu na rybníce Výlanta v době vyhlášeného nouzového stavu v ČR

Informace o lovu ryb v době nouzového stavu vyhlášeného vládou ČR kvůli pandemii koronaviru

Rybolov na rybníce Výlanta bude zahájen v sobotu 4.4.2020 od 7.00 hodin do 19.00 hodin a to na základě výjimky za zákazu volného pohybu osob pro pobyt v přírodě nebo parcích, která se vztahuje k nouzovému stavu v České Republice ze dne 23.3.2020 vyhlášeného vládou ČR a aktuálně prodlouženého do 11.5.2020.

Pokud se na  rybolov na rybníce Výlanta chystáte, je nutné dodržovat nařízení a doporučení vlády v době vyhlášeného nouzového stavu z důvodu celosvětové pandemie koronaviru.

Tzn. že platí povinnost používání roušek, respirátorů nebo jiné vhodné ochrany obličeje. Dále bude nutné dodržovat vzdálenost mezi lovícími osobami minimálně v rozestupu 3 metry a zároveň se nesmí ve skupinkách sdružovat více než 2 osoby (mimo rodinných příslušníků).

 

Z důvodu ochrany osob obstarávajících provoz rybníka se zároveň zakazuje vstup do prostor provozní buňky u rybníka!!! 
Vydání povolenky proběhne vždy v prostoru přede dveřmi po nahlášení potřebných údajů o lovícím.
Zároveň prosíme rybáře, aby z důvodu zamezení zbytečné manipulace s penězi (hotovostí) za povolenky si vždy nachystali přesnou částku určenou k platbě povolenky. 
Cena povolenky chyť a pusť je stejná jako v minulé sezóně, tedy 200,- Kč.
 
Děkujeme vám za pochopení a dodržování základních hygienických zásad a zároveň všem přejeme v dnešní nelehké době především pevné zdraví.

Kolektiv rybníka Výlanta