Jdi na obsah Jdi na menu

Leták na 1.noční rybářské závody 2013

1. noční rybářské závody 29.- 30.6. 2013

vylanta-jpeg.jpg

Již jen necelé tři týdny nás dělí od startu prvních nočních rybářských závodů na rybníce Výlanta. Premiérově se rybářské závody ponesou v duchu sportovního rybnolovu, neboť závodit se bude systémem " chy't a pus't ". Závody proběhnou na rybníce ze soboty 29.na neděli 30.června 2013.

Start je naplánován stejně jako v loňském roce na sobotní 14. hodinu a vítěz bude znám v neděli krátce po osmé hodině. Lákadlem jistě budou velmi pěkné ceny od sponzorů ( např. Rybářský přístřešek, rybářské vybaní či tradičně živé selátko).Navíc bude připravena opět i velmi bohatá tombola a občerstvit se bude možné v naší " Futr bůdě ". Posedět například u vychlazeného čepovaného pivečka či něčeho dobrého z grilu a udírny budete moci pod pěknou novou pergolou.

Rezervovat si místa na závody bude možné tradičně již v pátek od 18.00 hodin po zaplacení povolenky přímo v buňce u rybníka, dále pak v sobotu od 12.30 hodin před zahájením závodů. Pravidla pro rezervace , včetně zájemců o sponzorování závodů naleznete zde: www.rybnikvylanta.estranky.cz/clanky/zavody---vysledky_zajimavosti/rezervace-mist-na-rybarske-zavody-konane-na-rybnice-vylanta.html

Leták na 1. noční rybářské závody na Výlantě najdete zde v JPG :file/32/vylanta-jpeg.jpg

                                                                               zde v PDF :file/33/plakat-frystak.pdf

Propozice na 1. noční rybářské závody budou zveřejněny nejpozději týden před zahájením akce.

Těšíme se na Vás

J.H.