Jdi na obsah Jdi na menu

Noční rybářské závody na Výlantě 25. - 26.7.2009

1. 7. 2009

Noční rybářské závody na Výlantě

                        25.- 26.7.2009

I přes přerušení letošní sezóny z důvodu karantény, jsme se rozhodli pro všechny naše věrné příznivce ( především na Váš popud), uspořádat v letošním roce jediné rybářské závody na našem rybníce.Celý program bude započat v sobotu 25. července v době od 16.30 do 17.30 hodin prezentací účastníků.Samotný závod bude zahájen v 18.hodin a přetrvá do druhého dne do 9.hodin .Vyhlášení výsledků pak proběhne v 9 hodin a 30 minut. Místa na závod je možné si ovšem zajistit již o den dříve, tedy v pátek, a to v době od 18. do 19. hodin.

Pro soutěžící jsou přichystány jako již tradičně tři hodnocené kategorie. Soutěží se o nejdelší ulovenou kaprovitou rybu v cm, nejdelší ulovenou dravou rybu v cm a samozřejmě také v kategorii o nejvíce ulovených kaprovitých ryb, kde se sčítá jejich délka v centimetrech, což v součtu značí celkový počet bodů.

Kromě lovu ryb bude nejen pro všechny zúčastněné připraveno po celou dobu akce bohaté občerstvení a bohatá tombola. Mimo to si také každý lovící odnese jako dárek poukaz na nákup zboží u našeho významného partnera - firmy Kovin Fish s.r.o.

Startovné na závod činí 250,- Kč, přičemž lovící si smí ponechat jednu ušlechtilou rybu  dle platné lovné délky stanovené v propozicích na tyto závody.Ty budou součástí povolenky pro zakoupené na tuto akci.

Bližší informace k závodu či registraci na něj vám rád zodpoví ing.Moravec na tel.:

602 154 291

Těšíme se na Vás a přejeme všem zůčastněnmým Petru Zdar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J.H.

Pozvánka na závody ve formátu PDF zde: /file/16/rybaske-zavody_web.pdf

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář