Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky na Výlantě před sezónou 2019

14. 3. 2019

Sezóna 2019 je za dveřmi, zahájení proběhne o víkendu 6.a 7.4.2019

S přicházející sezónou 2019 na vás na rybníce čeká ale několik změn.

Tou první je pro mnohé nepříliš populární zdražení denní povolenky. Několik let jsme se s cenou povolenky snažili nehýbat. Bohužel okolnosti ohledně postupného navedení systému EET do prodeje povolenek nás k mírnému zdražení v letošní sezóně nutí. Cena denní povolenky Chyť a Pusť se tedy v nové sezóně zvedne na 200,- Kč při lovu na dva pruty. Cena povolenky pro noční lov se ale nemění a zůstává tedy na 250,-Kč za povolenku Chyť a pusť.

V loňské sezóně jsme při lovu na takzvanou "SRKAČKU" do pravidel lovu zanesli povinnost používat na této montáži pouze jeden návazec. V letošní sezóně ale od srkaček upouštíme úplně, a to především z důvodu ochrany ryb. Lov na pevnou srkačku je tedy od nové sezóny na rybníce Výlanta ZAKÁZÁN !!!!.

Používání krmítek na průběžné sestavě je samozřejmě i nadále povoleno a to s háčky bez protihrotu, nebo případně s mikrohrotem. Běžné háčky s hrotem jsou i nadále zakázany!

Po dvouleté pauze pro vás chystáme oblíbené rybářské závody, které ale nebudou probíhat přes noc. Bude se tedy jednat o závody denní s časovým rozsahem od 6.00 do 21.00 hodin. Bližší informace včetně termínu vám samozřejmě včas sdělíme.

Oblíbené noční lovy budou od měsíce května probíhat přes celé léto beze změn, tedy každou druhou sobotu v měsíci až do konce srpna v době od 19.00 do 7.00 následujícího dne.

Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na setkání s vámi třeba již při zahájení sezóny - v sobotu 6.dubna, kdy se loví od 7.00 do 19.00 hodin a v neděli 7.dubna, kdy se loví od 8.00 do 17.00 hodin.

Kolektiv rybníka Výlanta