Jdi na obsah Jdi na menu

Pozvánka na II. Noční rybářské závody 7.- 8. 8. 2010

II. noční rybářské závody na Výlantě

V sobotu 7. Srpna se na rybníce Výlanta uskuteční v pořadí druhé noční rybářské závody v sezóně 2010. Opět se bude soutěžit ve dvou tradičních kategoriích a to o nejdelší ulovenou kaprovitou rybu v cm a o nejvíce ulovených kaprovitých ryb na body, kde 1 cm = 1 bod.

Rybářské klání započne v sobotu  s úderem 18.hodiny podvečerní a ukončeno bude na druhý den v 8.hodin. Opět jsme díky stálým partnerům a sponzorům přichystali velmi pěkné ceny pro nejúspěšnější lovce, přičemž hlavní cenou bude opět živé sele věnované ZDV Fryšták. Každý s přihlášených navíc dostane k zakoupené povolence jako dárek slevový poukaz k nákupu rybářského vybavení v prodejně Kovin Fish s.r.o. ve Zlíně.

Tentokráte jsme připravili na tento závod rovněž velmi bohatou tombolu a po celou dobu  bude k dispozici i bohaté občerstvení v podobě dobrot z grilu a udírny, ale zajištěn bude rovněž v letním počasí tolik potřebný pitný režim v podobě například točeného piva, nebo nealko nápojů.

Na závěr je třeba připomenout, že místa na závody ( nelosují se), je možné si zajistit již den před závodem, tedy v pátek 6. srpna od 18. do 20.hodin po zaplacení startovného v buňce u rybníka.

 J.H.

100_5698.jpg

Letáček na závody včetně programu ( v PDF ) zde :

file/20/rybarske-zavody_2010_2a.pdf