Jdi na obsah Jdi na menu

Zahájení sezóny 2018 o víkendu 7.a 8.4. 2018

26. 3. 2018

Zahájení sezóny klepe na dveře

O uplynulém víkendu nastalo konečně jarní počasí, takže zahájení nové lovné sezóny na rybníce Výlanta nic nebrání.

Sezóna bude zahájena v sobotu 7.dubna a lovit se bude od 7.00 hodin do 19.00 hodin. V neděli pak lovíme od 8.00 hodin do 17.00 hodin.

Drobnou změnou pro letošní sezónu je vrácení lovu pouze na dva pruty a to pouze s jedním návazcem a pokud možno průběžnou montáží tak, aby se při případném utržení ryby při zdolávání mohlo uvolnit z návazce závaží. Při lovu na tzv. srkačku platí také pravidlo pouze pro jeden návazec na krmítku !!!! Ruší se také možnost dokoupit si za příplatek možnost lovit na další jeden prut navíc. V případě zájmu o lov na více prutů je nutné dokoupit si druhou povolenku. V tomto ohledu vám děkujeme za pochopení a dodržování těchto pravidel. 

Cena povolenek zůstává pro letošní sezónu nezměněná, tedy 150 Kč povolenka chyť a pusť denní a 250 Kč za povolenku chyť a pusť pro noční rybolov. I nadále pak zůstává možnost odkoupit si dle aktuální ceníkové hodnoty ulovenou rybu v povolené lovné míře.

Noční lovy budou organizované od měsíce května do září v předem ohlášených termínech, pro větší skupinu zájemců je možné domluvit termín nočního lovu i mimo běžný termín u správce rybníka na telefonu 602 154 291.

Těšíme se na shledanou s vámi u vody o víkendu 7.a 8. dubna a přejeme do nové sezóny spoustu pěkných úlovků.

J.H.